BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 08:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Epson EB-1771W Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
1771w
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Kurumsal Müşteri
Özel Fiyat Teklifi İsteyin
Fiyat
889,00 EUR + KDV
* 7.486,22 TL den başlayan taksitlerle!!
39.749,82 TL Tek Çekim
3X13.912,44 TL taksitle
Kargo bedava

Epson EB-1771W Kablosuz Projeksiyon Cihazı

  

Yerinde sunum için ideal
EB-1771W'nin hızlı başlatma ve anında kapanma fonksiyonlarıyla hızlı kurulabildiğinden ve kapatılabildiğinden projektörün ısınması veya soğuması için beklemenize gerek yok. Hafif olması ve şık tasarımı sayesinde bu projektör konforlu taşıma çantasında rahatlıkla taşınabilmektedir. 

Daha kısa kurulum süresi 
Hızlı ve hassas Wi-Fi*1 bağlantısıyla, zamana duyarlı sunumlar için ideal olan, dizüstü bilgisayarınızdan hızlı ve kolay biçimde kablosuz olarak sunum yapabilirsiniz. Üstelik, projektöre bağlı kalmadan neresi uygunsa orada kurulum yapmaya olanak vererek esnek kullanım imkanı sağlar.

Her defasında düzgün görüntüler
Projektörün açısı ne olursa olsun her zaman düzgün bir görüntü elde edeceğinizden emin olabilirsiniz. Epson'un otomatik dikey trapezoid düzeltme ve manuel yatay trapezoid düzeltme özellikleri görüntülerin hizalanmasına yardım eder.

Bilgisayarsız bağlantı
Yanınızda taşımanız gereken ekipman sayısını azaltmanıza yardım eden doğrudan USB hafıza çubuğunuzdan görüntüleri sunabilirsiniz. Yeni ve geliştirilmiş slayt gösterisi işlevi artık PDF dosyalarını ve aynı zamanda hareketsiz fotoğrafları, JPEG ve Motion JPEG dosyalarını gösterebileceğiniz anlamına gelir. 

Akıllı telefondan sunum
EB-1771W, Epson'un iProjection uygulamasıyla uyumludur*1. Akıllı telefonunuza indirdikten sonra Word, Excel, PowerPoint, Keynote ve PDF belgelerinizi*2 kablosuz olarak projektöre yansıtabilir ve böylece seyahat halindeyken sunumlarınızı geliştirmek için ekstradan seçenekler elde edebilirsiniz.

Üstün kalite
Bu projektör üstün kaliteli görüntüler sunmanızı sağlamak için Epson'un 3LCD teknolojisiyle geliştirilmiştir. 3.000 lümene kadar eşit düzeyde yüksek Beyaz ve Renkli Işık Çıkışı, ışıkları kapatmanız gerekmeden gündüz boyunca sunum yapabileceğiniz anlamına gelir ve HDMU girişiyle yüksek tanımlı içeriği maksimum netlikte gösterebilirsiniz.
 

Görüntü Teknolojisi : 3LCD
Çözünürlük : WXGA 1280x800
HDMI : Var
Wi-Fi : Var
USB : USB Medya Oynatma (Type A)
Ses Çıkışı : Var
Kablosuz : Wi-Fi
Mesafe : Normal
Kontrast : 2.000:1
Lamba Ömrü : 4000 saat
Keystone Özelliği : Yatay Keystone, Dikey Keystone
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Epson EB-1771W Projeksiyon Cihazı Epson EB-1771W Kablosuz Projeksiyon Cihazı ve Epson Wi-Fi Adaptörü BoyutDijital.com'da.. 1771w
Epson EB-1771W Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.